Neem contact op!

Voeding is een esstentieel onderdeel van een gezonde leeftstijl. Voeding draagt namelijk bij aan afvallen, aankomen en op gewicht blijven.

Dit laatste is voor de meeste mensen een lastige opgaven! Wanneer je dan ook kijkt naar verschillende dieeten zoals koolhydraatarm, cambridge, vetarm, sonja bakker etc. werken ze allemaal, alleen niet op lange termijn!

Om op gewicht te blijven speelt gedrag een belangrijke rol. Iedereen heeft namelijk wel eens een moment van zwakte. Ik ga je leren hoe je hiermee om kan gaan zonder dat je er een schuldgevoel aanoverhoudt.

Het varieren in je voeding zorgt ervoor dat het eten niet gaat vervelen, je lichaam krijgt veel verschillende voedingstoffen binnen en blijft het bereiden van nieuwe maaltijden een leuke bezigheid.

Tijdens mijn begeleiding gaan we kijken naar nutrienten (koolhydraten, eiwitten, vetten, vitamines etc.), porties, voedingsmiddelen en eetmomenten.

Er is niets wat je niet mag eten, maar het is belangrijk om te weten wanneer je bezig bent met het voeden van je lichaam. Dit doet doe je doormiddel van groente en fruit. Of wanneer je bezig bent met het voeden van je mond, zoals met chips, snoep en allerlei lekkers.

Heb jij een wens met betrekking tot je gewicht en wil je ook leren wat de voordelen en feiten zijn wat betreft een gezond voedingspatroon? Neem dan contact op voor een vrijblijvend gesprek.

Bekijk ook online coaching

Wat wij bieden

  • Personal Training
  • Online Coaching
  • Bootcamp
  • Voedingsadvies
  • Battles